Het Fortuyn van Voorschoten

Plantsoenwoningen

Uitverkocht
Hoekwoning(en)
en
Rijwoning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
5 verkocht
woonoppervlakte133 t/m 140㎡Kamers5
Plantsoenwoningen
Ik heb interesse
0 beschikbaar

Beschrijving

ALLE PLANTSOENWONINGEN ZIJN VERKOCHT!

Gelegen aan één van de “groene scheggen” van het plan worden, in de tweede fase, vijf fraaie Plantsoenwoningen gerealiseerd. De ligging van deze woningen, op deze rustige plek tussen de Laanwoningen en de Vliet, is uniek te noemen.
Het plantsoen aan de voorzijde van de woningen zal worden ingericht met onder meer een “wadi” (bedoeld om regenwater in de grond te infiltreren) en voorzieningen om de flora & fauna te stimuleren.

De vijf Plantsoenwoningen beschikken op de begane grond aan de voorzijde over een veranda. In combinatie met de openslaande deuren kunt u hierdoor optimaal genieten van deze “groene oase”.

Indeling
Aan de voorzijde van de woningen, nabij de openslaande deuren, bevindt zich de ruime leefkeuken. Hoe heerlijk is het om hier ’s ochtends te genieten van een ontbijtje en een kopje koffie?

Via de keuken bereiken we de woonkamer, welke middels openslaande deuren in verbinding staat met de tuin (op het zuiden!).

Op de eerste verdieping treffen we drie, ruime slaapkamers en een royale badkamer, welke van alle gemakken is voorzien. Tot slot bevinden zich op de tweede verdieping nog een hele grote (vierde) slaapkamer en een technische ruimte. Door de aanwezige topgevel of dakkapel zal dit een hele fijne, ruimte zijn die niet alleen als slaapkamer, maar natuurlijk ook als werk- of hobbykamer kan worden gebruikt.

Parkeren
Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats op het mandelige (gemeenschappelijke) parkeerterrein dat achter de woningen is gelegen. U hoeft dus nooit te zoeken naar een parkeerplekje!!!

Aantal kenmerken

  • Aantal: 5 stuks (allemaal verkocht)
  • Woonoppervlakte: ca. 133 - 140 m2
  • Drie slaapkamers en luxe badkamer op 1e verdieping
  • Vierde slaapkamer en technische ruimte op 2e verdieping
  • Hoogwaardige afwerking
  • Standaard vloerverwarming & bodemwarmtepomp
  • Uitgebreid pakket aan optiemogelijkheden

Status en prijzen

BNR.
92133㎡117㎡5
93140㎡113㎡5
94137㎡112㎡5
95140㎡112㎡5
96134㎡151㎡5
#