Het Fortuyn van Voorschoten

Nieuwbouwproject Het Fortuyn

Voel u de koning te rijk!

In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat u de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de speciaal voor hen ingerichte speelplekken. En er is volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Pure rijkdom, toch?

 

Samen met de natuur

Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten is deel uitmaken van een aantrekkelijke, toekomstbestendige wijk. Een unieke en open woonomgeving, waarmee u zich meteen verbonden voelt. Dat zit ‘m vooral in de manier waarop de omgeving bijdraagt aan uw gezondheid, veiligheid en welzijn. Bomen en planten zorgen voor schaduw, verkoeling en schone lucht. Ook voorkomen ze wateroverlast, net als de wadi en andere natuurlijke infiltratiesystemen. En wat ook erg leuk is: in deze rijkheid aan natuur vinden vlinders, bijen en andere nuttige insecten eveneens hun plek!

Woningen voor ieder wat wils

Houdt u van een karakteristieke woning met fraaie details en een klassieke kap? Of heeft u liever een ruime woning met talloze indelingsmogelijkheden en prachtig uitzicht over het water? In Het Fortuyn van Voorschoten kan het allemaal. Naar verwachting zal eind 2021 (november/december) kunnen worden gestart met de verkoop van de 1e fase. Deze fase bestaat uit eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen. Interesse? Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Zoekvenster sluiten