Het Fortuyn van Voorschoten

Nieuwbouwproject Het Fortuyn

De laatste woningen...

 

In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat u de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de speciaal voor hen ingerichte speelplekken. En er is volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Pure rijkdom, toch?

 

Samen met de natuur

Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten is deel uitmaken van een aantrekkelijke, toekomstbestendige wijk. Een unieke en open woonomgeving, waarmee u zich meteen verbonden voelt. Dat zit ‘m vooral in de manier waarop de omgeving bijdraagt aan uw gezondheid, veiligheid en welzijn. Bomen en planten zorgen voor schaduw, verkoeling en schone lucht. Ook voorkomen ze wateroverlast, net als de wadi en andere natuurlijke infiltratiesystemen. En wat ook erg leuk is: in deze rijkheid aan natuur vinden vlinders, bijen en andere nuttige insecten eveneens hun plek!

Woningen voor ieder wat wils

Houdt u van een karakteristieke woning met fraaie details en een klassieke kap? Of heeft u liever een ruime woning met talloze indelingsmogelijkheden en prachtig uitzicht over het water? In Het Fortuyn van Voorschoten kan het allemaal. De 1e fase is inmiddels volledig verkocht. De verkoop van fase 2 is in volle gang. Heeft u interesse in de (onverkochte) woningen van de 2e fase? Laat het ons dan snel weten! Neem contact op met de verkopende makelaars op stuur een email naar info@het-fortuyn.nl !

Contactpagina