Het Fortuyn van Voorschoten

ZATERDAG 6 APRIL 2024: OPEN HUIS

Komt u ook?

 

Momenteel is nog één halfvrijstaande villa in het plan Het Fortuyn beschikbaar voor de verkoop!
Bent u geïnteresseerd in de laatste, halfvrijstaande villa van Het Fortuyn van Voorschoten? Kom dan zaterdag 6 april a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur naar het OPEN HUIS! 

Halfvrijstaande villa
Deze klassieke & statige halfvrijstaande villa is schitterend gelegen op een heerlijk ruim kavel (van ca. 209 m2). Het woonoppervlakte van deze woning bedraagt ca. 144 vierkante meter.

Indeling
De halfvrijstaande villa beschikt over een heerlijke leefkeuken en ruime living op de begane grond. De living heeft, middels de aanwezige openslaande deuren, een directe relatie tot de achtertuin (welke aan kleine watergang is gelegen). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. De, reeds ingedeelde, tweede verdieping biedt nog een extra (vierde) slaapkamer en een technische ruimte voor onder meer de wasmachine en wasdroger.

De woning beschikt uiteraard over een garage/berging en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Ten slotte is zeker nog vermeldenswaardig dat de woningen “gasloos” worden gebouwd en zijn voorzien van een duurzame WKO-installatie met bodemwarmtepomp.

Plattegronden
Klik hier voor de plattegronden van de woning.

Koopsom
De laatste halfvrijstaande villa wordt aangeboden tegen een koopsom van € 879.000,- v.o.n.

Interesse?
Kom dan naar het OPEN HUIS op ZATERDAG 6 APRIL 2024 kunt u – tussen 11.00 en 15.00 uur – een bezoekje brengen aan deze woning. Heeft u interesse? Kom dan zeker langs!
De makelaars van het verkoopteam staan u graag te woord en kunnen al uw eventuele vragen beantwoorden.

Datum: Zaterdag 6 april 2024
Tijd: Van 11.00 tot 15.00 uur
Locatie: Burgemeester Staatsenlaan 20 te Voorschoten